Supervisie, leertherapie en onderwijs

“Stilstaan bij je handelen is vooruitgang”

Bovenstaande quote is van Loesje. Het geeft goed aan wat je in supervisie doet. Een therapeut wordt je niet door alleen maar theorie te leren, je moet vooral veel doen. Dat is ook de reden dat supervisie een belangrijke rol speelt in de verschillende opleidingstrajecten.

Als supervisor voor de VGCt bied ik supervisie aan voor cognitief gedragstherapeuten in opleiding maar ook voor GZ-psychologen in opleiding. Je kunt bij mij ook terecht voor het begeleiden van je N = 1 verslag.

Naast supervisor ben ik ook beschikbaar als leertherapeut. Ik vind het prettig om eerst kennis te maken en te bespreken wat jouw verwachtingen zijn, aan welke doelen je wilt werken, of er een klik is om tot een goede werkrelatie te komen, etc. Mocht je na dit gesprek afzien van supervisie of leertherapie, dan zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Ik reken 100 euro per sessie supervisie of leertherapie. Supervisie via facetime of in tweetallen is mogelijk. Ik ben ook beschikbaar om onderwijs te verzorgen op gebied van psychologie, cognitieve gedragstherapie of communicatie. Dit tarief is afhankelijk van de vraag.

Meer informatie over het opleidingstraject binnen de VGCt vind je op https://www.vgct.nl/vgct.nl/public/lid-worden/cognitief-gedragstherapeut-worden.