Over mij

Mijn naam is Geertje Lamboo. Ik ben moeder van 4 zoons en woon in het Westfriese Hem. Na mijn psychologiestudie aan de Universiteit Leiden te hebben afgerond heb ik mij verder gespecialiseerd tot GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt en supervisor VGCt. Na 14 jaar binnen de specialistische GGZ gewerkt te hebben, heb ik besloten mij zelfstandig te vestigen. Mijn praktijk is gevestigd op locatie van de Psychologenpraktijk Hoorn, waardoor er een goede samenwerking met collegapsychologen mogelijk is.

Binnen de specialistische GGZ heb ik ruime werkervaring opgedaan op gebied van behandelen van stemmingsstoornissen, angststoornissen, somatisch onvoldoende verklaarde klachten (SOLK), gedragststoornissen en trauma’s bij zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van autisme en ADHD. Ik hecht veel waarde aan samenwerking. Ik denk daarbij zowel aan professionele samenwerking als samenwerking met het netwerk van de client. Vanzelfsprekend, alleen met toestemming van client.

Mensen omschrijven mij als nuchter en betrokken. In de behandeling staat een goede samenwerking met mijn client centraal. Voor mij houdt dat in dat de communicatie open, gelijkwaardig en transparant is. Ik zal mijn kennis gebruiken maar mij niet als expert opstellen. Voor mij is het belangrijk dat de client zelf de regie over de behandeling blijft houden en zo zelf mee denkt over wat nodig is voor herstel.

Ik ben lid van de volgende verenigingen:

  • Nederlands Instituut voor psychologen (NIP)
  • Vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie (VGCt)
  • Vereniging EMDR Nederland (VEN)